SEZ Stay@home opdracht 4

SEZ Stay@Home

Omdat onze opkomsten niet fysiek door kunnen gaan gaan we vanaf deze week SEZ Stay@home opkomsten houden! Wat houdt dit in?

  • Elke vrijdag zullen we om 19:00 op Facebook een live opkomst houden zolang dit mogelijk blijft. Net als tijdens de gewone opkomst vragen we je om je uniform aan te trekken en hier naar te kijken via:

https://www.facebook.com/ScoutingElfregiZaanstreek/ 

Instagram: @scoutingzaanstreek

  • Iedere week zal er een opdracht zijn die thuis gedaan kan worden. Deze opdracht lever je in door middel van een foto/filmpje. De opdrachten zullen tijdens de live opkomst aangekondigd worden. Als je alle opdrachten inlevert verdien je een insigne!

We zien dit echt als een manier om de opkomsten door te kunnen laten gaan en hopen dat jullie allemaal gaan kijken morgen, net zoals dat je iedere week naar scouting gaat. Daarnaast is er een heel speciaal Stay@Home insigne te verdienen als je meedoet!

 

Opdracht 4

Het is bijna Pasen maar we kunnen er niet op uit dit weekend ondanks het mooie weer. Maar dat betekent niet dat we er geen leuk weekend van maken. Organiseer jij een stukje van het paasfeest bij jullie thuis? Maak bijvoorbeeld een lekker ontbijtje, of verstop dit jaar paaseitjes voor je zusje/broertje of misschien juist wel voor je ouders! Misschien breng jij wel een leuk bloemstukje of een mooie paas tekening bij opa en oma langs?

Ook hebben we tijdens de liveshow een challenge gedaan! We dagen jullie uit om mee te doen! De challenge heet de #flipjedas challenge, je legt je das op je voet, je schopt hem in de lucht en probeert hem om je nek te krijgen. Als het nog niet helemaal duidelijk is kijk dan de liveshow terug want daar doen we het voor!

Wat lever je in? Maak een foto of filmpje van het eindresultaat van de opdracht en de challenge en mail het naar stayathome@scoutingzaanstreek.nl en wie weet wordt jouw/jullie inzending wel op de facebook/insta pagina gepost!

Berichten gemaakt 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven