Lid worden?

Denk je dat scouting echt iets is voor jou? Bij ons mag je 3 keer gratis vrijblijvend komen kijken! Daarna mag je beslissen of je lid wordt. Onze groep heeft geen wachtlijst en meestal kan je de eerst komende opkomst al komen kijken! Stuur een mailtje naar info@scoutingzaanstreek.nl voor meer informatie!

Hoe oud ben jij?
Al vanaf 7 jaar kun je lid worden. Voor verschillende leeftijdsgroepen zijn er bij scouting zogenaamde speltakken.
Welpen van 7 t/m 11 jaar
Verkenners van 11 t/m 16 jaar
Wilde Vaart: van 16 t/m 21 jaar
Stam: 21+ jaar

Contributie

De contributie bedraagt €29,45 voor de welpen per kwartaal, en €33,75 voor de andere speltakken. De contributie wordt ieder kwartaal geïnd per acceptgiro.
De contributie kan pas worden stopgezet, nadat is afgemeld bij de eigen leiding van de speltak en bij de ledenadministratie. Deze afmelding moet schriftelijk worden ingediend bij de ledenadministratie.

Vrijwilligers

Onze groep draait dankzij vrijwilligers. De leiding organiseert iedere week  leuke activiteiten, maar er zijn ook mensen bezig met onderhoud, administratie of het bestuur van de groep. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor onze groep? Neem dan contact met ons op via info@scoutingzaanstreek.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.