Lid worden?

Denk je dat scouting echt iets is voor jou? Bij ons mag je 3 keer gratis vrijblijvend komen kijken! Daarna mag je beslissen of je lid wordt.

Hoe werkt het?

Bij scouting hebben we verschillende leeftijdsgroepen, dit noemen we speltakken. Kijk hieronder bij welke speltak je hoort. Op de pagina van de speltak vind je op welke dagen en tijden onze speltakken opkomst hebben.
Welpen van 7 t/m 11 jaar
Verkenners van 11 t/m 16 jaar
Wilde Vaart: van 16 t/m 21 jaar
Stam: 21+ jaar

Stuur een mailtje naar info@scoutingzaanstreek.nl met daarin welke speltak en locatie (Zaanse Schans of Westzijde) je graag wilt komen kijken. Samen met de leiding kijken we wanneer je het beste langs kan komen, meestal is dat al de eerst komende opkomst!

  • De welpen op de locatie aan de Zaanse Schans (de JP) hebben op dit moment helaas geen plek meer. Wel kan je een plekje krijgen op de wachtlijst. Zodra er weer ruimte is nemen we contact op.

De eerste opkomst

Zorg dat je kleding en schoenen aantrekt die een beetje stevig zijn en vies mogen worden. Voor de opkomst kunnen jij en je ouders/verzorgers even kennismaken met de leiding. De leiding zal vragen om een telefoonnummer achter te laten zodat we een ouder/verzorger kunnen bereiken tijdens de opkomst mocht dit nodig zijn. Als de opkomst begint gaan ouders/verzorgers weer, aan het eind van de opkomst word je weer opgehaald.


Contributie

De contributie bedraagt €35 voor de welpen per kwartaal, en €40 voor de andere speltakken. De contributie wordt ieder kwartaal geïnd per acceptgiro.
De contributie kan pas worden stopgezet, nadat is afgemeld bij de eigen leiding van de speltak en bij de ledenadministratie. Deze afmelding moet schriftelijk worden ingediend bij de ledenadministratie.


Vrijwilligers

Onze groep draait dankzij vrijwilligers. De leiding organiseert iedere week leuke activiteiten, maar er zijn ook mensen bezig met onderhoud, administratie of het bestuur van de groep. Lijkt het jou leuk om je in te zetten voor onze groep? Neem dan contact met ons op via info@scoutingzaanstreek.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven