Leiding gezocht!

We willen Scouting aan meer kinderen aan kunnen bieden en daarom zijn we op zoek naar nieuwe leiding!

Onze vereniging wordt draaiende gehouden dankzij de vrijwilligers, van leiding tot bestuur. De afgelopen tijd zijn er een paar leiding gestopt vanwege persoonlijke omstandigheden, terwijl we juist te maken hebben met een groei in jeugdleden. De leidingteams komen dus handen te kort om goede opkomsten te blijven draaien. Binnen de vereniging zijn er op dit moment geen mensen beschikbaar om bij te springen, daarom zijn we nu dringend buiten de vereniging op zoek naar extra leiding voor bij de volgende speltakken (welpen zijn tussen de 7 en 11 jaar):

• Welpen JP (Vrijdagen van 18:45 tot 20:15)
  • Welpen CC (Dinsdagen van 18:30 tot 20:00)

Wat wordt er van je verwacht:

• Je bent aanwezig tijdens de opkomsten;
  • Je vindt het leuk om met kinderen bezig te zijn;
  • Je wilt je actief inzetten voor de speltak;
  • Je kan een VOG aanvragen.

Inschatting van tijdsbelasting:

• 3 à 4 uur per week (inclusief voorbereiden en overleggen)
  • 1 weekendkamp en het jaarlijkse zomerkamp van 4 of 5 dagen

Wat krijg je er voor terug:

• Dankzij jou kunnen kinderen plezier blijven beleven bij scouting, hun grenzen verleggen en zichzelf ontwikkelen!
  • Een leuke actieve avond samen met je medeleiding!
  • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, zowel in de praktijk als via trainingen en cursussen die worden aangeboden door Scouting Nederland.
  • Vrijwilligerswerk bij Scouting staat goed op je CV!
  • Een gratis vakantieweek in de zomer. (optioneel)

Als je geïnteresseerd bent of nog vragen hebt neem dan contact via info@scoutingzaanstreek.nl. We plannen samen een avond waarbij je mee kan lopen bij een opkomst en kan praten met de leiding en groepsbegeleider om te kijken of het iets voor je is.

We hopen op reacties zodat we leuke opkomsten kunnen blijven organiseren en kinderen lid kunnen worden van onze vereniging.

p.s. is leiding niets voor jou maar wil je je wel graag inzetten voor de vereniging? Stuur vooral een mailtje naar info@scoutingzaanstreek.nl er is altijd iets te doen!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.