SEZ Stay@Home opdracht 1

SEZ Stay@Home

Omdat onze opkomsten niet fysiek door kunnen gaan gaan we vanaf deze week SEZ Stay@home opkomsten houden! Wat houdt dit in?

  • Elke vrijdag zullen we om 19:00 op Facebook een live opkomst houden zolang dit mogelijk blijft. Net als tijdens de gewone opkomst vragen we je om je uniform aan te trekken en hier naar te kijken via:

https://www.facebook.com/ScoutingElfregiZaanstreek/ 

Instagram: @scoutingzaanstreek

  • Iedere week zal er een opdracht zijn die thuis gedaan kan worden. Deze opdracht lever je in door middel van een foto/filmpje. De opdrachten zullen tijdens de live opkomst aangekondigd worden. Als je alle opdrachten inlevert verdien je een insigne!

We zien dit echt als een manier om de opkomsten door te kunnen laten gaan en hopen dat jullie allemaal gaan kijken morgen, net zoals dat je iedere week naar scouting gaat. Daarnaast is er een heel speciaal Stay@Home insigne te verdienen als je meedoet!

 

Opdracht 1

Dit jaar viert onze groep een jubileumjaar maar wat weet jij eigenlijk over de geschiedenis van onze groep en over de geschiedenis van scouting? Hierover valt een hele hoop te vertellen, je kan bijvoorbeeld de volgende dingen opzoeken:

Voorbeeld vragen Waar komt de naam van onze groep vandaan? Hoe lang bestaat onze groep al? Wanneer is Scouting opgericht? Wie is Lord Baden Powell? Waar was het eerste Nawaka?

Wat lever je in? Probeer de interessantste dingen die je geleerd hebt zo creatief mogelijk te presenteren. Maak bijvoorbeeld een poster met plaatjes, of maak een filmpje of misschien heb je wel een ander heel leuk idee! 

Maak een foto of filmpje van het eindresultaat en mail het voor vrijdag 18:00 uur naar stayathome@scoutingzaanstreek.nl

Maar bewaar het ook goed, als de opkomsten weer beginnen mag je wat je gemaakt hebt meenemen en dan geven we het een mooi plekje op het clubhuis!

 

Berichten gemaakt 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven