SEZ Stay@home opdracht 3

SEZ Stay@Home

Omdat onze opkomsten niet fysiek door kunnen gaan gaan we vanaf deze week SEZ Stay@home opkomsten houden! Wat houdt dit in?

  • Elke vrijdag zullen we om 19:00 op Facebook een live opkomst houden zolang dit mogelijk blijft. Net als tijdens de gewone opkomst vragen we je om je uniform aan te trekken en hier naar te kijken via:

https://www.facebook.com/ScoutingElfregiZaanstreek/ 

Instagram: @scoutingzaanstreek

  • Iedere week zal er een opdracht zijn die thuis gedaan kan worden. Deze opdracht lever je in door middel van een foto/filmpje. De opdrachten zullen tijdens de live opkomst aangekondigd worden. Als je alle opdrachten inlevert verdien je een insigne!

We zien dit echt als een manier om de opkomsten door te kunnen laten gaan en hopen dat jullie allemaal gaan kijken morgen, net zoals dat je iedere week naar scouting gaat. Daarnaast is er een heel speciaal Stay@Home insigne te verdienen als je meedoet!

 

Opdracht 4

Ook kamperen op de Stierop zit er voorlopig niet in helaas, waar we met dit mooie weer natuurlijk extra veel zin in krijgen!

Het is nog wel wat fris buiten dus dagen wij je uit om thuis te kamperen van het weekend!

Maak een creatieve tent of fort en ga hier een nachtje in slapen!

Wat gebruik jij allemaal voor je tent of fort?! Denk aan kussens, lakens, stoelen of misschien kan het wel onder de trap.

Hoeveel leden van jouw gezin pasten er in jouw/jullie tent?!

Wat lever je in? Maak een foto of filmpje van het eindresultaat en mail het naar stayathome@scoutingzaanstreek.nl en wie weet wordt jouw/jullie tent wel op de facebook/insta pagina gepost!

Berichten gemaakt 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven