SEZ Stay@home opdracht 5

SEZ Stay@Home

Omdat onze opkomsten niet fysiek door kunnen gaan gaan we vanaf deze week SEZ Stay@home opkomsten houden! Wat houdt dit in?

  • Elke vrijdag zullen we om 19:00 op Facebook een live opkomst houden zolang dit mogelijk blijft. Net als tijdens de gewone opkomst vragen we je om je uniform aan te trekken en hier naar te kijken via:

https://www.facebook.com/ScoutingElfregiZaanstreek/ 

Instagram: @scoutingzaanstreek

  • Iedere week zal er een opdracht zijn die thuis gedaan kan worden. Deze opdracht lever je in door middel van een foto/filmpje. De opdrachten zullen tijdens de live opkomst aangekondigd worden. Als je alle opdrachten inlevert verdien je een insigne!

We zien dit echt als een manier om de opkomsten door te kunnen laten gaan en hopen dat jullie allemaal gaan kijken morgen, net zoals dat je iedere week naar scouting gaat. Daarnaast is er een heel speciaal Stay@Home insigne te verdienen als je meedoet!

 

Opdracht 5

In deze tijd kunnen veel mensen elkaar even niet zien, maar we denken natuurlijk wel aan elkaar! Om dat te laten zien is de opdracht voor deze week om 2 kaartjes te maken. Je mag zelf weten hoe, je kan knutselen tekenen of op de computer met foto’s:

 

 

  1. Het eerste kaartje is voor jouw leiding! De laatste ‘normale’ opkomst was alweer een maand geleden en de leiding mist jullie heel erg! Schrijf bijvoorbeeld in de kaart wat je mist aan scouting of wat je heel graag wilt doen op de eerste opkomst wanneer die weer doorgaan!
  2. Er zijn ook een hoop mensen die zich eenzaam voelen in deze tijd, zoals mensen in verzorgingstehuizen of mensen met een beperking die geen bezoek mogen ontvangen. We kunnen niet langs gaan maar wat wij wel kunnen doen is hen een beetje proberen op de vrolijken. Maak daarom een 2e kaartje voor mensen die in de zorginstelling wonen. Schrijf er bijvoorbeeld in wie je bent en wat je doet op Scouting en steek ze een hart onder de riem.

Hoe lever je het in? Beide kaartjes mogen naar het JP clubhuis: Kalverringdijk 32, 1509 BT Zaandam. Wij zorgen dat het bij de leiding en de mensen in zorginstelling komt.

 

 

 

Berichten gemaakt 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven