SEZ Stay@home opdracht 6

SEZ Stay@Home

Omdat onze opkomsten niet fysiek door kunnen gaan gaan we vanaf deze week SEZ Stay@home opkomsten houden! Wat houdt dit in?

  • Elke vrijdag zullen we om 19:00 op Facebook een live opkomst houden zolang dit mogelijk blijft. Net als tijdens de gewone opkomst vragen we je om je uniform aan te trekken en hier naar te kijken via:

https://www.facebook.com/ScoutingElfregiZaanstreek/ 

Instagram: @scoutingzaanstreek

  • Iedere week zal er een opdracht zijn die thuis gedaan kan worden. Deze opdracht lever je in door middel van een foto/filmpje. De opdrachten zullen tijdens de live opkomst aangekondigd worden. Als je alle opdrachten inlevert verdien je een insigne!

We zien dit echt als een manier om de opkomsten door te kunnen laten gaan en hopen dat jullie allemaal gaan kijken morgen, net zoals dat je iedere week naar scouting gaat. Daarnaast is er een heel speciaal Stay@Home insigne te verdienen als je meedoet!

 

Opdracht 6

De meesten van jullie zullen dit ongetwijfeld al eens gedaan hebben tijdens een opkomst.
Mini pionieren!
Je hebt nodig sate prikkers, kaarsen of garen/draad/touw en een goede ondergrond voor als je met kaarsvet aan de slag gaan zodat het niet op je ouders hun tafel of vloer komt.
Je mag van ons maken wat je wilt! Hier op de foto is een leuke kampplaats gemaakt.
Maar misschien ben je wel helemaal enthousiast over koningsdag en wil je het paleis maken of een vlaggenmast zodat je als echte scout de vlag kunt hijsen voor de verjaardag van de koning.
Of mis jij de Stierop zo erg dat je die na maakt of de tentjes waar we daar inslapen?
Het is helemaal aan jou.
Hoe lever je het in?
Stuur jou kunstwerk naar stayathome@scoutingzaanstreek.nl & dan zie je deze volgende week vrijdag in de uitzending terug.
Wil je zeker weten dat jouw inzending wordt uitgezonden, zorg dat dan je het vóór vrijdag middag opstuurt zodat wij nog de tijd hebben deze toe te voegen.

 

Berichten gemaakt 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven