Gezocht, secretaris voor beheerstichting SEZ

De beheerstichting SEZ is opzoek naar een secretaris! In deze functie ondersteun je het stichtingsbestuur met besluiten en acties die nodig zijn om de clubhuizen, boten en kampeerspullen in orde te houden zodat deze zorgeloos door scouts gebruikt worden.
Beheerstichting SEZ is onlosmakelijk verbonden met scouting vereniging SEZ.

De beheerstichting behartigt de financiële belangen en beheert eigendom voor de vereniging.  De beheerstichting heeft  focus op de lange termijn, wat maakt dat je inzet als secretaris minder frequent is. Denk aan circa 4 tot 8 uur per kwartaal.
De bestuurssecretaris bereidt de circa drie vergaderingen per jaar voor en houdt tijdens de vergadering de actie- en besluitenlijst bij. Je bewaakt daarbij ook voortgang van acties zodat de bestuursleden voorbereid en met resultaat naar de vergadering komen. Verder regisseer je de correspondentie van de stichting.


Ben jij scherp op inhoud én proces, een teamspeler en wil je betrokken zijn bij scouting zonder daar iedere week uren mee bezig te zijn? Neem dan voor meer informatie contact op met Sander Warnas, 06-51485564.

Berichten gemaakt 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven