Verkenners 11-16

Jongens en meiden van 11 tot en met 16 jaar heten bij onze groep verkenners. De verkenners hebben in de zomer iedere week opkomst op de Stierop. Hiervandaan zeilen ze, en hebben ze regelmatig weekendkampen. Hemelvaart staat in het teken van zeilinstructie terwijl Pinkster juist draait om spellen, zeilwedstrijden en een feest georganiseerd door Activiteiten Commissie van de Stierop!

In de winter zijn de verkenners te vinden op de clubhuizen. Hier doen ze onderhoud aan de boten en leren ze meer over zeiltheorie. Maar daarnaast worden er ook spellen gedaan en gaan ze op winterhike.

De verkenners gaan ieder jaar op zomerkamp bijvoorbeeld naar Vinkeveen of de Kaag. Hier kamperen ze en doen ze iedere dag spellen op het water en op het land. Om de vier jaar gaan ze naar het Nationaal Water Kamp (Nawaka).

De verkenners leren samenwerken en krijgen een grote mate van zelfstandigheid. Ze trekken er onder leiding van hun boots, een van de oudere verkenners, zelfstandig op uit op het water en op het land. Natuurlijk is de leiding nooit ver weg.  

Dagen en tijden
De verkenners draaien in de zomer iedere week op zaterdag van 10 uur tot ongeveer 4 uur op de Stierop, hier fietsen we altijd samen heen.

In de winter draaien de verkenners iedere week op vrijdag van 7 tot 9 uur op het CC clubhuis in het centrum van Zaandam en op het JP clubhuis aan het eind van de Zaanse Schans.

Het leiding team bestaat uit:

CC

Tamara (teamleider) 

Sander

Daphne

JP

Pascal (teamleider) 

Lex

Lucas

Voor alle vragen over de verkenners, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding.

Wil je lid worden? kijk dan bij Lid worden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven